Головне

"Металург" Д – "Іллічівець": післяматчеві коментарі тренерів

04.10.2008 12:09 213 0
Нікола Костов, головний тренер ФК "Металург" (Донецьк):

- Сьогодні була нормальна гра нашої команди. Важливо, що хлопці виграли цю гру - настрій гарний. Сконцентровано відіграли наші воротар і захисники, добре тримали м'яч у центрі наші півзахисники і нападники. Так і вийшов результат. Поздоровляю наших хлопців з перемогою, бажаю вдалої гри нашому сьогоднішньому суперникові і його тренеру.

Зараз буде пауза, сподіваюся, що наші гравці відновляться психологічно і фізично, тому що вони кожну гру грають на перемогу. Дуже приємно, що на наступному тижні в нас немає гри.

- Як ви будете заповнювати паузу в чемпіонаті? Будуть якісь збори, спаринги?

- У нас буде 4 вихідних дні. Спарингів-партнерів не буде. Причина - наші основні гравці грають за свої збірні. Вважаю, це безглуздо.

- Як справи в Шищенка і Ткаченка?

- Поправляються. Думаю, що до наступної гри вони будуть у команді.

- А Булут?

- Булут ще не тренувався з командою.

- "Металург" створює багато моментів, але багато і не реалізовує. Наступні дві ігри - з "Дніпром" і "Металістом", там гольові моменти будуть на вагу золота, як ви плануєте реалізацію підвищувати?

- Говорять частіше навпаки - погано коли багато пропускають, тоді в такої команди проблеми. А ми створюємо, два голи забили - це дуже добре, а якщо в кожнім моменті забивати гол, то... У нас усе нормально. У нас нова команда, скільки разів можна говорити? Ще немає синхронізації, але ми добре тримаємо м'яч, різноманітно атакуємо, так і будемо продовжувати.

- У вас важкий фініш перед зимою - чи плануєте на завойованих позиціях залишитися?

- Звичайно. Така і буде мета в команди.

Ілля Близнюк, в.о. головного тренера "Іллічівець" (Маріуполь):

- Хотілося б поздоровити колегу і команду «Металург» із заслуженою перемогою. Я вважаю, що по всіх статтях нас переграв "Металург", позбавивши контролю м'яча і створивши масу небезпечних моментів. Та команда, що була 4-5 днів назад, фактично нова команда, і я не можу припустити, що відбулося - будемо розбиратися вже по приїзду в Маріуполь.

- Як ви будете заповнювати паузу в чемпіонаті? Будуть якісь збори, спаринги?

- Ми три дні дамо відпочинку хлопцям, тому що напружений графік і те положення команди. Трошки дамо відпочити, щоб психологічно розслабилися. 7 числа ми збираємося, проаналізуємо, що відбулося в цій грі, зробимо висновки. Спаринг якісь знайдемо - це не така вже велика проблема. Хотілося б, щоб хлопці, у тому числі і тренерський штаб, зробили висновки після цієї гри. Вважаю, так грати, як сьогодні з Металургом, у середині поля, так само і в нападі, не можна.

ФК Металург

Коментарі ()