Головне

ФК "Львів" представив нового тренера

02.10.2008 14:25 378 0

Після того, як керівництво клубу одразу після завершення матчу ФК "Львів" - "Чорноморець" (Одеса) задовольнило прохання Степана Юрчишина про його відставку, львівська команда опинилася у складному становищі - пошуку нового наставника.

Кандидатур було чимало, проте у середу, 1 жовтня, прийнято рішення про призначення Романа Лаби, який досі трудився у клубі на посаді директора, новим головним тренером, але з приставкою в.о.

Сорокадворічний Роман Лаба - вихованець львівського футболу (школа СКА). Свого часу виступав на позиції нападника за клуби: "Зірка" (Бердичів), "Торпедо" (Луцьк), "Карпати" (Львів), "Буковина" (Чернівці), "Верес" (Рівне), "Норд-АМ-Поділля" (Хмельницький), "Скала" (Стрий), "Кремінь" (Кременчук), "Скіфи" (Львів), ФК "Добросин" та "Гарай" (Жовква). Із 1996 р. розпочав свою тренерську діяльність (очолював: ФК "Добросин), "Гарай" (Жовква), "Верес" (Рівне) та "Княжа" (Добромиль). У ФК "Львів" Роман Лаба працює із 2006 року.

Офіційний дебют нового наставника відбудеться у суботу, 4 жовтня у матчі 10-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги. ФК "Львів" зіграє у Кривому Розі з "Кривбасом".

ФК Львів

Коментарі ()