Головне

Станіслав Богуш: Хотів би, щоб "Динамо" мало таких же фанатів як і "Фенербахче"

02.10.2008 12:44 320 0
Молодий голкіпер київського "Динамо" Станіслав Богуш поділився враженнями від гри Ліги Чемпіонів зі стамбульським "Фенербахче" (0:0):

"Не сказав би, що в матчі з "Фенербахче" було дуже важко. Навпаки, все цікаво, адже для мене це нові враження. Можу сказати, що мені навіть сподобалося грати в такій футбольній атмосфері, це дуже приємно. Лише погано, що вболівали не за нас, а проти "Динамо".

Дуже хотілося б, щоб і у нас були такі фени, думаю, тоді б і результати команди стали набагато вищими. Єдина незручність - те, що партнерам неможливо було нічого підказати, оскільки інколи навіть сам себе не чув у такому шумі. Отже доводилося сподіватися лише на їх уважність і сконцентрованість.

На матчі Ліги чемпіонів особливо налаштовуватися не потрібно, це відбувається само собою, а ось на поєдинки внутрішньої першості зібратися набагато складніше, особливо після ігор єврокубків. Коли навпаки, після чемпіонату України запланований поєдинок Ліги чемпіонів, все набагато простіше. Але в цьому немає нічого страшного.

У будь-якому випадку, на наступний поєдинок команда добре налаштується, адже наше завдання вигравати усі матчі поспіль. Будемо до цього прагнути", - цитує гравця сайт "Динамо".  

Коментарі ()