Головне

Блохін скаржиться на графік матчів

02.10.2008 11:32 122 0
Головний тренер ФК "Москва" Олег Блохін напередодні матчу-відповіді Кубка УЄФА з "Копенгагеном" нарікає на важкий графік ігор команди.

"На виїзді цього року граємо набагато краще, ніж удома. Чому так відбувається - не знаю. Обіграємо в гостях "Рубін" і ЦСКА, на рівних граємо із "Зенітом", а потім програємо вдома командам, що стоять ще нижче за нас в турнірній таблиці.

У данців хороша, добротна команда, але нам вона по зубам. На жаль, в Москві ми повністю провалили перший тайм. Але навіть при цьому могли зберегти прийнятні 1:1, але у результаті пропустили на 95-й хвилині непотрібний гол.

У нас є втрати. Окрім не заявлених на Кубок УЄФА гравців, про яких говорилося ще перед першим матчем, у нас травмований Калешин. Максі Лопес останні дні був застуджений, так що вирішили залишити його в Москві.

До того ж дуже невдалий у нас виходить графік. Ми відлітаємо до Москви лише в п'ятницю вранці, так що на підготовку до гри з "Шинником" у нас буде, по суті, всього одна доба. З одного боку, є шанс вперше в історії пройти у груповий турнір Кубка УЄФА. В той же час і чемпіонат ніхто не скасовує" - наводить слова Блохіна "Спорт день за днем".

Коментарі ()