Головне

Тимощук: Ми самі тринькаємо моменти

02.10.2008 10:23 281 0
Капітан пітерського "Зеніту" Анатолій Тимущок намагається знайти причину двох поразок на старті групового етапу Ліги чемпіонів (1:2).

"Нам не вистачає холоднокровності в реалізації моментів. Або самі їх тринькаємо, або просто не щастить. Не хотілося б говорити на тему суддівства, але і арбітри допускають помилки в кожному матчі. Другий гол в наші ворота був забитий після того, як гравець Реала підробив м'яч рукою, але суддя не побачив в цьому нічого кримінального. Зате у ряді схожих епізодів у карному майданчику Реала призначався штрафний в нашу сторону або хтось з нас карався жовтою карткою".

"Нам треба до останнього битися за можливість пройти у наступний раунд. Футбол показуємо хороший, але результату, на жаль, немає. Але ми повернемо собі успіх".

Зеніт третій раз поспіль програв на своєму полі.

"Чому? Ми самі винні в тому, що програємо. У тому ж матчі з ЦСКА складно підрахувати всі моменти, які ми створили, - у жодній грі у нас стільки не було! Та і проти Реала ситуація з реалізацією була анітрохи не краща. Будемо працювати", - цитує українця "Спорт-Експрес".
Коментарі ()