Головне

Юнацька збірна зіграє два матчі проти французів

30.09.2008 16:27 349 0
Юнацька збірна України, складена з гравців 1991 року народження, вирушила до Франції, де проведе два спаринги з командою господарів. Перша гра відбудеться у вівторок, 30 вересня, друга - за два дні, 2 жовтня.

Незважаючи на те, що рік тому підопічні Анатолія Бузника не зуміли подолати стартовий етап відбору до Євро-2008 (U-17), їхня програма підготовки залишилася незмінною. На збір викликано 18 виконавців, шість з яких представляють донецький "Шахтар", четверо - київське "Динамо". Варто відзначити, що до складу нашої делегації увійшов Юрій Мороз - наставник української збірної, яка виступатиме у фіналі Євро-2009 (U-19) у якості господаря. Додамо, що кілька гравців 1991 року вже були задіяні в поєдинках юніорської команди.

Склад збірної України

Воротарі: Ігор Левченко ("Олімпік" Донецьк), Антон Ситников ("Динамо" Київ);
захисники: Максим Імереков ("Шахтар"), Олег Поліщук, Олексій Прилєпов (оба - "Динамо" Київ);

півзахисники: Євген Задоя ("Металург" Запоріжжя), Сергій Заїка, Станіслав Причиненко, Ігор Чайковський (усі - "Шахтар" Донецьк) Роман Карасюк (BRW-BIK Володимир-Волинський), Євген Морозенко ("Динамо" Київ), Василь Прийма ("Металург" Донецьк), Олександр Скляр ("Металіст" Харків), В'ячеслав Турчанов ("Дніпро" Дніпропетровськ);

нападники: Віталій Балашов ("Чорноморець" Одеса), Василь Жук (BRW-BIK Володимир-Волинський), Єгор Картушов, Олександр Овчинніков (обидва - "Шахтар" Донецьк), Євген Павлов ("Волинь" Луцьк).

ffu.org.ua

Коментарі ()