Головне

Новим тренером "Таврії" став наставник ПФК "Севастополь"

30.09.2008 13:51 354 0
Сьогодні на заміській клубній базі у Поштовому гравцям "Таврії" був представлений новий головний тренер команди. Ним став 46-річний український фахівець Сергій Пучков, який останні чотири роки очолював ПФК "Севастополь" та вивів "моряків" з аутсайдерів другої ліги у лідери першої.

Сергій Пучков - відомий у минулому гравець "Дніпра", двократний чемпіон СРСР, володар повного комплекту нагород радянського чемпіонату, а також Кубка СРСР у складі дніпропетровської команди, капітан молодіжної збірної Союзу, залучався до олімпійської збірної СРСР, в 1988 році був включений у список "33-х кращих футболістів СРСР". Також виступав за одеський "Чорноморець", луцьке "Торпедо", запорізький і маріупольський "Металурги", ФК "Миколаїв" і "Сталь" (Бранденбург, Німеччина, оберліга). Окрім ПФК "Севастополь", тренував ФК "Миколаїв", ФК "Черкаси" і ФК "Херсон".

Разом з Пучковим до "Таврії" перебрався і його асистент по роботі у ПФК "Севастополь" Костянтин Поліщук. У свій тренерський штаб новий наставник Володимира Прічиненко і Олега Колесова, які працювали при Фоменку. А ось Віталій Шаличев попрощався з командою.

Сьогодні Сергій Пучков вже провів перше тренування "Таврії". Офіційний дебют нового наставника відбудеться у суботу, 4 жовтня: в рамках 10-го туру чемпіонату "Таврія" зіграє у Луганську із "Зорею".

Коментарі ()