Головне

Володимир Микитин: З такою філософією "Карпати" успіхів не матимуть

30.09.2008 12:27 286 0
Екс-гравець "Зорі" і "Карпат" про матч в Луганську:

- У першому таймі грали дві рівні команди, які не дозволили одна одній створити бодай один гольовий момент. Тому глядачі в перші 45 хвилин відверто нудьгували. А от по перерві краще виглядала "Зоря", яка додала в активності, особливо на флангах, і, на мою думку, здобула цілком заслужену й логічну перемогу.

Хоча наприкінці матчу вона її ледь не втратила: "Карпати" мали чудову нагоду відігратися, але Комарицький чудово зреагував на удар головою когось із форвардів команди гостей. Якби гра закінчилась нічиєю, такий підсумок був би несправедливим щодо господарів.

- Чого бракує нинішнім "Карпатам"?

- Знаєте, я впродовж усього матчу так і не зрозумів, як карпатівці збираються забити гол, та й взагалі, за рахунок чого вони можуть підсилити свою гру в нападі. У мене склалося враження, що львів'яни приїхали до Луганська лише з однією метою - не пропустити і в такий спосіб вивезти очко. Але з такою філософією в сучасному футболі вагомих успіхів не досягнеш. Тому якщо "Карпати" хочуть уникнути боротьби за виживання, їм необхідно терміново вносити корективи в передній лінії, бо в іншому разі на них чекають серйозні проблеми.

fckarpaty.lviv.ua

Коментарі ()