Головне

Юрій Сьомін: Луїса Арагонеса не можна нічим здивувати

30.09.2008 08:47 349 0
Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін провів обов'язкову для поєдинків Ліги чемпіонів прес-конференцію перед матчем "Фенербахче" - "Динамо".

- До матчів Ліги чемпіонів команда готується через матчі чемпіонату України. Мікроцикли в нас невеликі, тому основне навантаження на гравців лягає в іграх. Травмованих після матчу з "Кривбасом" не додалося, тому всі готуються до протистояння з "Фенербахче".

- Який стан Мілевського і Юссуфа? Коли вони повернуться до гри?

- Звичайно, Мілевський, Юссуф, а також Гусев і Корреа - це значні втрати для нас. Терміни їх повернення назвати складно. Єдине - сподіваємося, що Мілевський найближчим часом має одужати.

- Як ви вважаєте, достатньо вдалося зібрати інформації про "Фенербахче"?

- Гадаю, достатньо. Наживо дивилися один матч за участю нашого майбутнього суперника, решту - на відео. Останню ж інформацію завтра із газет і дізнаємося (сміється).

- Після матчу з "Арсеналом" Арсен Венгер із здивуванням відзначив, що "Динамо" в певних моментах, особливо у другому таймі, перевершувало "Арсенал" у володінні м'ячем. Чим ви збираєтеся завтра здивувати Луїса Арагонеса?

- Луїса Арагонеса не можна нічим здивувати, оскільки він досвідчений наставник, чинний чемпіон Європи. Найголовніше - ми маємо зіграти на своєму рівні.

- Хто з гравців "Динамо" допомагає вам із вивченням турецької преси?

- Ребров. Ми відправляємо йому до Казані пресу, а він нам факсом висилає переклад (сміється).

- Ви запрошували Асатіані під Лігу чемпіонів, але награвали його на позиції захисника. Чисто теоретично він може завтра з'явитися в центрі півзахисту замість Юссуфа?

- Теоретично може, оскільки він різноплановий гравець. Але на сьогоднішній момент Асатіані є захисником.

- Чи буде в завтрашньому матчі рівноцінна заміна Мілевському або на вістрі Бангура буде самотнім?

- З цим я ще не визначився. Тільки завтра стане відомо.

- Питання від турецького журналіста. "Динамо" традиційне успішно грає в чемпіонаті, але впродовж тривалого періоду погано виступає в Лізі чемпіонів. Як би ви пояснили цю ситуацію?

- Мені складно говорити про те, що було до мене. Щодо сьогодення... Ми зробимо все можливе, щоб цю традицію порушити. Гравці серйозно готуються до поєдинку, відчувають свою силу, тому в даному випадку завдання - здобути перемогу і зламати традицію.

Коментарі ()