Головне

Таран: "Складно коментувати гру"

27.09.2008 00:37 373 0

Олег Таран, головний тренер "Кривбасу":

- Складно коментувати гру. Тим більше, після таких пропущених м'ячів.

- Ви спокійно реагували на те, що відбувалося на полі як за рахунку 0:0, так і за рахунку 0:3. Ви спочатку вже не вірили в успіх команди у поєдинку з "Динамо"?

- Це ваша суб'єктивна думка.

- "Кривбас" практично безпомилково відіграв у захисті, але долю матчу вирішили три безглузді помилки Артема Куслія. Що можете сказати з цього приводу?

- Шукати логіку у футболі дуже складно. Ми сказали йому про те, що він гратиме з "Динамо" ще два тижні тому, щоб він спокійно готувався до матчу. Я говорив, що кожному футболісту в команді буде наданий шанс. Як він їм скористався – ви самі чудово бачили. Напевно, невдала гра у сьогоднішньому поєдинку пов'язана з психологічним станом Артема. Іншого пояснення я знайти не можу.

- Є вірогідність, що у наступному матчі Куслій знову з'явиться у воротах Вашої команди?


- У нас є три воротарі. І у наступному матчі ми продовжуватимемо шукати оптимальний варіант. Коли футболіст не грає, то він шукає причину не в собі, а у тренеру. Саме тому я кожному даю шанс, щоб вони реально могли оцінити свої можливості.

- У вас сьогодні було 17 чоловік у заявці. Настільки серйозна кадрова проблема у команді?

- Так, дуже багато травмованих гравців. На даний момент саме стільки футболістів було у мене у розпорядженні.

- Як ви налаштовуєте футболістів на матчі з грандами українського футболу – "Шахтарем" і "Динамо"?


- Я вважаю, що матчі з лідерами вітчизняного футболу, "Динамо" і "Шахтарем", є своєрідним тестом. Сьогодні я сказав своїм підопічним, щоб вони просто грали у футбол і отримували від цього задоволення. Налаштовувати на такі поєдинки особливого сенсу немає.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()