Головне

Сьомін: "З дня на день чекаємо повернення Мілевського, але поки що не дочекалися"

27.09.2008 00:32 391 0

Юрій Сьомін, головний тренер "Динамо":

- Сьогодні ми забили два дуже красивих м'яча, причому футболісти продемонстрували майстерність високого рівня. На мій погляд, у перебігу тридцяти хвилин ми показували футбол пристойного рівня, було багато комбінацій. Втім, потім мої підопічні стали діяти якось хаотично, особливо у другому таймі. Цілком можливо, гравці берегли сили, оскільки через три дні нас чекає поєдинок у рамках Ліги Чемпіонів. Ми задоволені перемогою і окремими епізодами гри.

- З чим пов'язана заміна Нінковіча? Чи немає травми у Мілоша? І який стан здоров'я Мілевського?

- Ні, Нінковіча замінили, оскільки йому необхідний відпочинок – Мілош відіграв пристойну серію ігор без замін. Та ж ситуація і з Єременко, і з Вукоєвічем. Що стосується Мілевського, то мені складно сказати. З дня на день чекаємо його повернення, але поки що не дочекалися.

- Бангура вже не в першому матчі у простих ситуаціях діє не кращим чином. З чим пов'язаний спад в грі нападника?

- Ісмаелю необхідний гол, щоб відчути впевненість у своїх силах. Головне, що у нього є моменти. Адже якщо є моменти, то є і надія. Інакше було б гірше. Чекатимемо і сподіватимемося, що він заб'є.

- У кінці поєдинку на полі знаходилися четверо нападників. Це пов'язано з тим, що не було альтернативи гравцям, які знаходилися на полі?


- Після заміни Вукоєвіча його місце зайняв Гіоане, який, в принципі, і раніше грав там. Ярмоленко і Шацьких, які вийшли на заміну, діяли з глибини. Явних змін у тактичних схемах ми не робили.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()