Головне

"Чорноморець" оштрафований на 25 000 доларів за поведінку своїх уболівальників

24.09.2008 18:51 285 0

Під час матчу 8-го туру "Чорноморець" - "Динамо", починаючи з 17-ої хвилини і протягом усього матчу вболівальники одеської команди скандували образливі та нецензурні вислови на адресу арбітра, вболівальників команди "Динамо", принижуючи їхню честь та гідність. Також мало місце знущання над символікою ФК "Динамо" (розірвано, а потім спалено прапор клубу), періодично демонструвалися банери образливого змісту.

У середині 2 тайму вболівальники ФК "Чорноморець" запалили понад 50 піротехнічних засобів. Враховуючи ці та інші прояви недисциплінованої поведінки, члени Дисциплінарного комітету ПРЕМ'ЄР-ЛІГИ визнали вказані дії як зневажливі і, у відповідності до Дисциплінарних правил ФФУ, зобов'язали ФК "Чорноморець" перерахувати обов'язковий грошовий внесок у сумі 25.000 у.о. у гривневому еквіваленті, повідомляє прес-слуба Прем`єр-Ліги.

За запалення вболівальниками ФК "Динамо" піротехнічних засобів у цьому ж матчі ДК ПЛ зобов'язав клуб перерахувати обов'язковий грошовий внесок у сумі 1.000 у.о. у гривневому еквіваленті.

За порушення громадського порядку під час матчу 8-го туру "Карпати" - "Металіст" ДК ПЛ вирішив:
1. За масове запалення вболівальниками команди піротехнічних засобів зобов'язати ФК "Карпати" перерахувати обов'язковий грошовий внесок у сумі 1.500 у.о. у гривневому еквіваленті.

2. За запалення вболівальниками команди піротехнічного засобу зобов'язати ФК "Металіст" перерахувати обов'язковий грошовий внесок у сумі 200 у.о. у гривневому еквіваленті.

За порушення громадського порядку під час матчу 8-го туру "Ворскла" - "Дніпро" зобов'язати ФК "Дніпро" перерахувати обов'язковий грошовий внесок у сумі 2.000 у.о. у гривневому еквіваленті (за запалення вболівальниками команди піротехнічних засобів та хуліганські прояви після матчу).

Коментарі ()