Головне

Про стадіон для київського "Арсенала" домовився Ахметов

22.09.2008 17:46 304 0
Президент київського "Арсеналу" Вадим Рабінович розповів про те, як вдалося дійти згоди із власником і президентом київського "Динамо" Ігорем Суркісом щодо гри на стадіоні ім.. Лобановського між "Арсеналом" та "Шахтарем":

"Як всім відомо, для проведення домашньої гри в "Арсеналу" не було стадіону. Безліч разів мінялося рішення, зрештою був заявлений стадіон імені Баннікова. І секрет в тому, що в цій безвихідній ситуації саме президент ФК "Шахтар" (Донецьк) Рінат Ахметов показав приклад "Fair play" ("чесна гра").

Рінат Леонідович чудово знав, що окрім поля Баннікова у нас варіантів немає. Він чудово знав, що якщо буде дощ, поле Баннікова не зможе прийняти футболістів. Врешті-решт, будучи людиною, яка прекрасно знається на футболі, Рінат Ахметов чудово розумів: яерез погодні умови команди можуть не випустити на поле, а це означає, що "Арсенал" автоматично отримає технічну поразку (і ми, чесно кажучи, цього боялися).

Президент донецького "Шахтаря" самого зателефонував керівництву "Динамо" і допоміг домовитися, щоб "Арсеналу" дали стадіон ім. Лобановського. Ось це і є прекрасним прикладом чесної спортивної гри. Адже "Шахтар" легко, не напружуючись, міг отримати три очки в "Арсеналу".

Втім, хочу сказати, що багато в чому цей матч став показовим. Ні для кого не секрет наші "тертя" з різними футбольними інстанціями. Але на цей раз, коли остаточно стало відомо, що гра відбудеться на "Динамо", всі спрацювали разом - і ФФУ, і Прем'єр-Ліга.

Коментарі ()