Головне

Тренер Казахстану не взяв воротаря через помилки у матчі з українцями

22.09.2008 16:53 402 0
Виконуючий обов'язки головного тренера збірної Казахстану Бернд Шторк провів прес-конференцію, на якій оголосив список кандидатів на найближчу гру.

"У мене 27 кандидатів на матч в Англії, виключаючи дискваліфікованого Ірісметова. За результатами тесту, які будуть у мене вже в четвер, а також за підсумками виступу футболістів у матчах найближчого туру прем'єр-ліги, я відберу 23 гравця, які будуть запрошені на підготовчий збір, який пройде з 29 вересня по 7 жовтня в Алмати. І вже напередодні вильоту до Лондона даний список скоротиться ще на два прізвища.

Мені довелося прочитати одну дуже дивну для мене річ, що стосується одного футболіста. Мова про Давіде Лорія. У п'яти матчах ми пропустили 16 голів. Звичайно, не можна всю провину за пропущені м'ячі покладати на одного гравця. Але те, що я побачив в цих матчах, мені не дуже сподобалося.

У моєму розумінні воротар повинен грати інакше. Він повинен перебувати протягом усієї гри у контакті із захисниками, повинен добре грати ногами. У матчі з Хорватією я побачив багато помилок. Або пригадаєте матч з Україною. Коли суперник забивав другий і третій голи, голкіпер ніяк не реагував в цих ситуаціях і не зробив нічого, щоб виручити команду. На підставі цих ігор і створилося моє враження.

А запрошувати Лорія для того, щоб він сидів на лавці, не думаю, що це було б корисно для нього", - цитує Бернда Шторка kff.kz.

Коментарі ()