Головне

Девіч: Суддя припустився помилки, яка вплинула на результат

20.09.2008 12:34 210 0
Перша пригода "Металіста" по дорозі до Стамбулу чекала в рідному аеропорту. Кращий бомбардир харківської команди минулого сезону Марко Девіч похапцем забув удома паспорт. На щастя, проблема була вирішена у найкоротші терміни, і серб таки відправився у місто контрастів. 

- Марко, турецькі клуби славляться неймовірною підтримкою трибун. Не було страшно перед виходом на полі?

- Чесно кажучи, не звернув на них жодної уваги. Ми прагнули зіграти в свою гру і на зовнішню атмосферу не реагували. Звичайно, вболівають на цьому стадіоні гарно, це додаткова стимул-реакція для господарів, але наші уболівальники теж можуть вболівати  шумно і дружно. 

- Мінімальний програш не зовсім закономірний?

- "Бешикташ" можна назвати добротною командою високого європейського рівня, та і турецький чемпіонат слабким ніяк не назвеш. Вони свій момент реалізували, а ми - ні. У них і шансів більше не було, але так склалася гра, адже перед матчем лише і слухали про рахунок - 0:5 не у нашу користь.

- Епізод на початку матчу з твоїм падінням в чужій штрафній... 

- Нічого не хочу заявляти без перегляду відеозапису, але синець на нозі говорить про те, що суддя допустив грубу помилку. Вона вплинула на результат зустрічі. 

- Шанси суперника на потрапляння у груповий турнір Кубка УЄФА більші? 

- Складно аналізувати. Здається, наша команда відчула, як потрібно грати проти "Бешикташа". Але буде дуже важка гра, оскільки ми не забили.

Сегодня

Коментарі ()