Головне

"Металург" Запоріжжя - "Іллічівець". Післяматчева прес-конференція

20.09.2008 11:43 287 0

Ілля Близнюк, в.о. головного тренера ФК "Іллічівець", оцінив дії своєї команди після виїзного програшу у Запоріжжі (0:2): 

В цілому я б не сказав, що "Металург" нас переграв. Ті, помилки, які ми допустили в обороні, привели до взяття воріт і до програного матчу. Ми створили низку моментів, але треба було забивати.

Як відомо, якщо не забиваєш ти, забивають тобі. Матч був напружений, і ми перебуваємо у складній ситуації. Природно, "Металург" не збирався віддавати гру без бою. Але ще раз повторюся, я не вважаю, що гру було програно.

- Оцініть, будь ласка, гру воротарів і чому ви не дали шанс зіграти Глущенку проти своєї колишньої команди?

- Я не вважаю за можливе обговорювати це питання - це внутрішньокомандна справа і склад на гру визначає винятково тренер.

Анатолій Чанцев, головний тренер ФК "Металург":

- Готувалися до гри ми в звичайному режимі. Природно, ми розуміли, що турнірне положення примушує наших суперників в кожному матчі добувати очки. Почали гру ми непогано, але після вимкнення світла довго не могли зібратися. Потім хлопці заспокоїлися і створили декілька гольових моментів. Другий тайм, на мій погляд, був за нами. Особливо хотілося б відзначити дебют в цій грі 18-річного вихованця нашої футбольної школи Євгенія Опанасенка. Ми задоволені тим, що у нас зростає перспективна молодь, з котрою ми пов'язуємо майбутнє клубу.

Коментарі ()