Головне

Срна: "Шахтар" вже не раз показав, що може на рівних битися з великими командами

18.09.2008 18:16 475 0
Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна поділився своїми враженнями від гри з "Базелем", станом команди та завданнями у чемпіонату України:

Про матч з "Базелем"

Відзначу злагоджені командні дії, які дозволили вирішити найголовніше завдання зустрічі - завоювати три очки. Такий старт неймовірно важливий в матчах Ліги чемпіонів. Я дуже задоволений тим, як працювали наші лінії: і оборона, і півзахист, і напад. Атаки виходили гострими, суперник неабияк нервував. А під час захисту наша команда проявляла холоднокровність, чіткість і, зрозуміло, надійність.

Звичайно, в "Базеля" було декілька непоганих шансів, але їх кількість не йде у порівняння з тим, що створили ми біля воріт швейцарців. Повторюся, всі грали дуже добре. Вважаю, що і результатом, і командними діями можна бути цілком задоволеним.

Про пропущений гол

Так, ці 20 секунд... Нам не вистачило концентрації. Але вже нічого не поробиш, пропустили і пропустили. Я проаналізував цю помилку, вона найзвичайніша, таке у футболі трапляється. Але треба про це швидше забути. Найголовніше, що "Шахтар" переміг.

Про шанси

Шанси у нас дуже хороші. Можна обігравати і "Барселону", і "Спортінг"... "Шахтар" вже не раз показав, що може на рівних битися з великими командами. Але, якщо чесно, мої думки вже про чемпіонат України. Нам дуже важливо перемогти у двох поспіль. І лише після цього до Донецька приїде "Барселона". Поки - чемпіонат.

Про готовність

Ми ще не готові на 100 %. Роботи багато, її вистачить на всіх. Сьогодні ми маємо покращити свою форму, зовсім скоро нас чекають два далеко не простих матчі в чемпіонаті України. Це будуть винятково відповідальні ігри, в яких маємо показати характер, силу. Ми знаємо, що зараз перебуваємо на незвичному для "Шахтаря" місці в турнірній таблиці чемпіонату. Треба швидше підвищувати свій рейтинг, виграти усі матчі.

За матеріалами сайту ФК "Шахтар"

Коментарі ()