Головне

Ігор Худоб'як: Неприємні традиції потрібно ламати

18.09.2008 17:40 359 0
Своєю думкою щодо майбутнього матчу чемпіонату України проти харківського "Металісту" один із лідерів "Карпат" Ігор Худоб'як:

- Нас насторожує, що два роки не можемо здолати "Металіст".  Хоч і є якесь побоювання знову не перемогти, але "комплексу "Металіста" в "Карпат" немає. Це я вам точно кажу! Неприємні традиції потрібно ламати. "Металіст" у всіх матчах проти нас грав зібрано, а ми не могли впоратися з цим. Зрештою, в них чудовий підбір гравців. Зараз найбільше остерігаємося, мабуть, Жажу Коелью - хороший, швидкісний і технічний нападник. Але й у нас швидкісна команда.

Про поразку від "Олександрії"

Після поразки в Кубку України від ПФК "Олександрія" (0:1) треба реабілітовуватися. Нам вдається гра, коли всі хлопці в хорошому стані. Коли ж випадають двоє-троє, як це було в Олександрії, то вся команда діє вже не так добре. Втім, думаю, кубковий матч змусить задуматися деяких гравців, змінити своє ставлення на відповідальніше. Тоді все має бути гаразд. Ми вже, до речі, зібралися всім колективом, розібрали матч з "Олександрією", відбулася серйозна чоловіча розмова.

Про лідера

У матчі з "Олександрією", на мою думку, насамперед не вистачило лідера, який заспокоїв би й десь "завів" команду після пропущеного гола. Пшеничних - капітан, але у тому двобої не брав участі. Є ще віце-капітани (Худоб'як, до речі, один із них). У нас молода команда, інколи дуже потрібно, щоб була людина, яка в неприємні хвилини на полі об'єднала б футболістів.

Про схему гри

"4-4-2" - це наша, так би мовити, запасна схема - відпрацьовували її на нещодавньому зборі в Угорщині. Ми ще перебуваємо в пошуку, намагаємося напрацьовувати якнайкращі варіанти гри. Зрештою, для мене ця схема нічого не змінює - як грав на позиції правого інсайда, так і граю.

За матеріалами gazeta.lviv.ua

Коментарі ()