Головне

Василь Кобін: "Металіст" - найсильніша команда в українському чемпіонаті

18.09.2008 16:22 246 0
Так вважає хавбек "Карпат", який на кубковий матч вивів команду на поле з капітанською пов'язкою:

- Це принципова гра, принаймні для мене. Бо вже два роки, які я граю в "Карпатах", ми жодного разу не виграли у "Металіста". Це команда, яка грає в єврокубках, представляє нашу країну на євроарені. Тому нам нічого не залишається, як докласти всіх зусиль, щоб добитися хорошого результату.

- Кого ти можеш відзначити з гравців "Металіста"?

- Перш за все, на мою думку, "Металіст" - найсильніша команда в українському чемпіонаті. Я аналізую за тими матчами, які зіграла харківська команда в цьому сезоні. Рівні у всіх лініях. У минулому чемпіонаті лідером був Марко Девіч. Сьогодні ці функції на себе взяв Жажа Коельо.

- Що ти думаєш про призначення на матч іноземної бригади арбітрів?

- Зараз судді у Прем'єр-лізі стали об'єктивнішими. Ще не так давно нас судді просто нахабно вбивали. Але на таку принципову гру, вважаю, призначення суддів-іноземців є правильним рішенням.

- В якому психологічному стані перебуває команда?

- У нас відбулася серйозна розмова. Ми забули про цю прикру кубкову поразку. Так сталося... Зараз усі думають про "Металіст". Націлюємося на перемогу, будемо битися.

- Чи вірить сама команда у перемогу?

- А що ж нам залишається? Я пригадую матч дворічної давнини, коли ми грали проти "Металіста" в Харкові. Тоді вели по ходу матчу, але в кінці пропустили зі стандарту. З ними можна грати.

Інформаційний центр ФК "Карпати"
Коментарі ()