Головне

"Times": стресовий старт команди Венгера в Києві

18.09.2008 13:58 344 0

Британські ЗМІ, після нічиєї в Києві з "Динамо" ,по-різному оцінили гру "канонірів".

"The Sun": "Якщо хтось в футболі і розуміє поняття дежавю, то це Арсен Венгер. Це був четвертий вояж "Арсеналу" до України і тільки три хвилини відділяли канонірів від четвертої поразки. Але за дві хвилини до закінчення гри Тео Уолкотт зробив один з останніх прострілів в штрафний майданчик і чудовий Вільям Галлас проштовхнув м`яч у ворота.

Неймовірно, але це вже третій єврокубковий гол захисника Галласа в цьому сезоні. Щодо пенальті, то рефері Кантальєхо, не мав сумнівів, незважаючи на протести Венгера. Французький тренер, взагалі незадоволений: "Після матчу, я запитав рефері, чому він додав три хвилини, а фактично команди зіграли лише одну. Та він не відповів.

"Times": "Галас показує свої бомбардирські якості і рятує очко для "Арсенала". "Арсенал" не виграв жодного разу в Україні та Росії із семи спроб. Команда заплатила за  свою розпущеність в першому таймі. Вони могли піти на перерву, маючи перевагу в два м`ячі. Цей стресовий старт дуже відрізняється від торішніх трьох стартових перемог в груповому турнірі", - пише видання.   

"Guardian" вийшов після матчу з таким заголовком: "Динамо" спробувало виключити з гри Уолкотта", звинувачуючи в грубій грі Несмачного.

"Арсен Венгер звинуватив гравців "Динамо" в грубій грі. Рефері матчу Кантальєхо закривав очі на грубу гру Андрія Несмачного проти Тео Уолкотта, які можуть зустрітися знову на міжнародному рівні в іграх кваліфікації до Кубку Світу 2010 року. Всі 90 хвилин матчу Несмачний дуже жорстко грав проти Уолкота, але останнє слово було за Тео, коли він прострелив на Галласа, який врятував очко для "Арсеналу".

Коментарі ()