Головне

Нінкович: Потрібно було і далі продовжувати атакувати

18.09.2008 13:13 548 0
Мілош Нінкович, півзахисник "Динамо", поділився враженнями від гри з лондонським "Арсеналом" (1:1): 

"Нічого страшного, що сьогодні ми добилися лише нічиєї. Будемо грати далі і боротися за вихід з групи. А поборотися за друге місце шанси у нас, "Порту" і "Фенербахче" однакові.   Постараємося і далі грати так, як сьогодні. Якщо вийде зайняти перший рядок у нашій групі, буде дуже добре, а якщо ні, ми будемо задоволені і другим місцем.

Ми знали, що в "Арсеналу" всі гравці дуже хороші, а Адебайор найсильніший нападник у команді. Також сподобався Фабрегас. Якщо йому дати час, він діє дуже небезпечно.   Тренер сказав зіграти так, як ми уміємо, так, як це робили в матчі зі "Спартаком", на 100% своїх можливостей, тоді доб'ємося доброго результату.

У другій половині зустрічі ми зосередилися на обороні, добре, що вдалося забити. Потрібно було і далі продовжувати атакувати, грати в свій футбол. Якби ми краще зіграли і не допустили контратак "Арсеналу", наша команда б перемогла. Але, на жаль, це футбол, що тут поробиш.

Лондонці, на мій погляд, зараз грають у найкрасивіший футбол у світі, тому, можливо, якийсь мандраж і був. Але мене це не стосувалося, я нічого такого не відчував. Лише під час розминки з'явилося хвилювання, але через дві-три хвилини воно пройшло. Так буває перед кожною грою".

Ви двічі мінялися флангами з Романом Єременком. Це була ідея Сьоміна?  

Ні, все залежало від ситуації. Якщо під час гри я опинявся на правому фланзі, то там і залишався. У нас такого немає, що я граю лише зліва, а Єременко лише справа, ми міняємося і граємо по ситуації.

Коментарі ()