Головне

Фергюсон задоволений грою Роналду та вболівальниками

18.09.2008 09:46 427 0

Переможець торішньої Ліги Чемпіонів "Манчестер Юнайтед" не зміг отримати перемогу в першому поєдинку єврокубкового сезону-2008/09, зігравши внічию з "Вільярреалом" (0:0). Після матчу головний тренер манкуніанців Алекс Фергюсон сказав, що результат для його підопічних міг бути і гіршим.

- Сьогодні ми показали хороший футбол, а суперники створили декілька відмінних моментів. У нашій грі є багато позитивних моментів, і футболісти отримують задоволення на полі. Потрібно було вигравати. Я вирішив поставити в "основу" Харгрівза і Нані, які проводили перші офіційні матчі в сезоні, - наводить слова наставника "червоних дияволів" прес-служба УЄФА.

"Вільярреал" - сильний клуб, який володіє чималим єврокубковим досвідом, - продовжив Фергюсон. - Іспанці грали так, як я і чекав. Це не найгірший результат, хоча здобути три очки були б краще. Добре, що інший поєдинок нашої групи між "Селтіком" і "Ольборгом" також завершився внічию. Я задоволений грою своєї команди.

Дебютний матч у сезоні провів Кріштіану Роналду, який виглядав зовсім непогано. Він міг відкрити рахунок, але ударом головою влучив у Карлоса Тевеса. Уболівальники завжди підтримують Кріштіану, і він цього заслуговує. Я згоден з тим, що поки нам чогось не вистачає, можливо, гостроти в атаці. Але я знаю, що з сьогоднішнього дня ми прогресуватимемо, - заявив шотландець на післяматчевій прес-конференції.

sport-express.ru

Коментарі ()