Головне

"Три очки на виїзді -це великий заділ" - ветеран "Шахтаря" Грачов

17.09.2008 15:20 434 0
Свою оцінку матчу "Базель" - "Шахтар" дав Віктор Грачов - видатний футболіст донецького "Шахтаря", що захищав кольори "гірницької" команди у 80-х роках, а сьогодні відзначає день народження: 

"Яку оцінку я поставив би командам? Якщо оцінювати за п'ятибальною шкалою, то "Шахтар" заслуговує на упевнену четвірку з плюсом. А ось "Базель", по-моєму, виглядав на троєчку з мінусом.

- Результат матчу став для вас несподіванкою?

- Ні. Я прогнозував рахунок 1:3. Отже сумнівів в перемозі "Шахтаря" у мене не було, я більш всього сумнівався в тому, чи заб'є гол "Базель". Хоча можливостей у "гірників" для узяття воріт швейцарців було куди більше, ніж вони змогли реалізувати.

Я завжди говорив, що футбол не логічний. Чому? Поглянете, м'яч влітав у ворота "Базеля" з неймовірних ситуацій, з таких позицій влучити у ворота незвичайно важко. Але при цьому "гірники" не реалізували майже стовідсоткові голеві можливості. Ось в цьому вся непередбачуваність футболу, за це його і люблять. Але перемога є перемога. Надто три очки вдалося вирвати на виїзді - а це великий заділ.

Коментарі ()