Головне

Спаллетті: "Рома втратила віру в себе"

17.09.2008 11:16 319 0

Наставник "Роми" Лучано Спаллетті після поразки у матчі Ліги Чемпіонів проти румунського ЧФР, коли римляни програли на очах своїх уболівальників, був дуже розчарований відсутністю характеру у своєї команди. Тренер підкреслив, що лише клопітка робота може допомогти столичному клубу, суперниками
якого по групі "А" також є "Челсі" та "Бордо".

- Сьогодні у нас дещо виходило, але багато що не клеїлося зовсім. Схоже ми діяли у суботньому невдалому матчі з "Палермо", - сказав Спаллетті. - ЧФР показав дуже пристойний футбол, хоча в епізоді з другим голом румунам пощастило.

Після цього ми втратили віру в себе і не змогли продемонструвати свої сильні сторони. Думаю, у нас є проблеми і фізичного, і психологічного характеру. Коли не добиваєшся потрібного результату, дуже легко втратити спокій, і після цього все тільки ускладнюється.

Вважаю, ми непогано грали у першому таймі, не враховуючи 10-хвилинного відрізку, коли перевага була у ЧФР. Я набагато більшого чекав від своїх підопічних після перерви, особливо зважаючи на наш характер.

Радий, що зараз мої футболісти виглядають дуже сумними. Отже, вони розуміють, що дещо необхідно виправити. Ми з самого початку знали, що головним фаворитом нашої групи є "Челсі". Тепер потрібно просто зосередитися на власних матчах і вірити, що робота над помилками дозволить нам виправити ситуацію, що склалася.

sovsport.ru

Коментарі ()