Головне

Сколарі замало перемоги 4:0 над "Бордо"

17.09.2008 10:19 456 0
Після перемоги над "Бордо" 4:0 тренер "Челсі" був скоріше незадоволений своїми футболістами.

"Важливо почати турнір з перемоги, але зіграли ми не кращим чином, - так зненацька початку прес-конференцію Луїс Феліпе Сколарі. - Ми занадто багато помилялися в передачах. Коли ти ведеш 2:0 після першого тайму в Лізі чемпіонів, ти повинний продовжувати працювати".

"У другому таймі ми догравали гру. Ми багато помилялися в середині поля. Думаю, що інші команди могли б легко покарати нас за це".

"Футболісти хотіли забити більше, але якщо ти при цьому не контролюєш м'яч, ти даєш шанс своєму суперникові. Вони вдарили по нашим воротам раз або два, але при цьому м'ячем володіли більше нас. Цей досвід необхідно вивчити".

Тренер "Бордо" Лоран Блан був розстроєний результатом:

"Усі голи були з тих комбінацій "Челсі", що ми розбирали, про які ми говорили, але так і не змогли їм протистояти. Ми знали, який небезпечний Лемпард у штрафній, але все одно наші більш високі захисники не справилися з ним. Це засмучує. Крайні захисники "Челсі" грали сьогодні практично як вінгери, в цьому не було нічого дивного, ми це передбачали, але так і не справилися з задачею втримати них. Ми не справилися психологічно з протиборством "Челсі".

www.terrikon.dn.ua

Коментарі ()