Головне

Дмитро Чигринський: Хто сказав, що в "Базеля" високий атакувальний потенціал?

17.09.2008 08:59 146 0
Дмитро Чигринський, захисник донецького "Шахтаря", про матч із "Базелем":

Хто сказав, що в "Базеля" високий атакувальний потенціал? Нормальна команда, але я не думаю, що вони такі вже сильні атакою. Організація гри - це їх сильна сторона. Але коли "Базель" першим пропускає, починає грати дещо авантюрно. Великою кількістю гравців йдуть в атаку...

А якихось награних комбінацій я у них не побачив. Ми були готові до такої манери гри. Якщо не брати до уваги забитий нам гол, то можна було б сказати, що ми перекрили всі зони.

"Шахтар" сильний не лише в позиційній грі, але і умінням використовувати стандартні положення. У нас є хороші виконавці, при певних епізодах існують специфічні, відомі нам траєкторії польоту м'яча... Забити з гри не вийшло, вийшло із стандартів. Але ви прекрасно бачили, що шанси були і впродовж всього матчу. Я думаю, що все нормально.

Ми могли забити і п'ять, і шість, і сім голів... А вийшло лише 1:2, і виглядає цей рахунок неначе декілька напруженим. Але ви бачили, що "Шахтар" набагато краще грав. Не дуже добре, що ми пропустили... Але головне, що три очки у нас.

Коментарі ()