Головне

Крістіан Гросс: Ми надали супернику дуже багато простору для маневрів і фантазії

17.09.2008 08:34 247 0
На своїй післяматчевій прес-конференції тренер "Базеля" Крістіан Гросс визнав, що донецький клуб на голову перевершив його підопічних.

- Ми програли чесно. Було видно, що "Шахтар" діяв набагато краще. Перші п'ять хвилин ми непогано виглядали, а потім дуже розслабилися. Український клуб навпроти, грав швидко, зібрано, злагоджено. Дуже негативно позначилося на команді, що обидва голи були забиті після штрафних. Це говорить про те, що ми надали суперникові дуже багато простору для маневрів і багато простору для фантазії. Словом, гра складалася невдало.

У другому таймі ми постаралися перебудувати гру. Випустили двох нападників, розраховували, що перехопимо ініціативу, але самі ледве не отримали третій м'яч. Добре, що цього не сталося. А м'яч, який ми забили на останніх секундах, став якоюсь фантастикою. Сьогодні нам дуже бракувало Штреллера та Ергіча.

- Чому "Базель" був такий скромний в атаці?

- "Шахтар" дуже швидко збудував свою гру, діяв проти нас агресивно. Нам не вистачало техніки і деякої підготовки, тому ми і не змогли нічого протиставити "Шахтарю".

shakhtar.com

Коментарі ()