Головне

"Перший національний" покаже закриття Паралімпіади замість "Динамо" - "Арсенал"

16.09.2008 16:45 427 0
Вірогідність трансляції матчу групового турніру Ліги чемпіонів "Динамо" (Київ, Україна) - "Арсенал" (Лондон, Англія) на "Першому національному" зменшується з кожною годиною. Переговори між керівництвом НТКУ і НВО "Поверхность" досі не принесли результату. У результаті, в середу вечером на "Першому національному" можна буде побачити церемонію закриття Паралімпійських ігор.

Цейтнот, в якому опинилися сторони, унеможливлює появу можливого третього учасника переговорів. Нагадаємо, що раніше канал "Україна" придбав у "Поверхності" субліцензію на трансляцію лише одного ігрового дня в турі. У вівторок донецький "Шахтар" проведе стартовий поєдинок Ліги чемпіонів з швейцарським "Базелем". Трансляцію цього матчу можна буде дивитися на каналі "Україна", починаючи з 21:20, пише Террикон.

Нагадаємо, раніше на офіційному сайті "Динамо" 11 вересня з'явилася інформація, що матч показуватиме "Перший національний", котрий ніби-то придбав субліцензію на показ матчів Ліги.

Проте сам факт купівлі прав був на той час "практично вирішений"...

На даний момент в програмах жодного телеканалу не значиться трансляція матчу. Це може бути той же "Перший національний", може бути й всім знайомий за радіотрансляцією матчу з "Дрогедою" канал "ТЕТ".

Як повідомили у прес-службі "Динамо", поєдинок "Динамо" - "Арсенал", найімовірніше, транслюватиме телеканал ТЕТ.

Коментарі ()