Головне

Гру "Динамо" – "Арсенал" розсудить іспанець

16.09.2008 14:18 377 0
Стала відома бригада арбітрів, що у середу буде обслуговувати матч 1-го туру Ліги чемпіонів між "Динамо" (Київ) і лондонським "Арсеналом".

Суддівська бригада представляє Іспанію. Арбітр у полі - Луїс Медіна Кантальєхо. Медіна Кантальехо народився 1 березня 1964 року, і нині проживає в Севільї. Основна професія арбітра - спортивний експерт.

Матчі за участю "Динамо" іспанець поки що не обслуговував, а от зі збірною України зустрічався. Так, у 2005 році молодіжна збірна України зіграла внічию зі збірною Туреччини в рамках фінальної частини чемпіонату світу серед 20-річних футболістів (два м'ячі в тім матчі забив динамівець Олександр Алієв), а роком пізніше вже національна збірна у відбірковому матчі чемпіонату Європи програла на виїзді збірній Франції (0:2).

Асистентами арбітра призначений Хесус Кальво Гвадамуро і Луїс Альберто Гутьєррес Перес. Резервним рефері на матчі буде працювати Карлос Мегія Давілья. Делегат УЄФА - італієць Сержио Ді Чезаре, а роботу арбітрів оцінить росіянин Ніколай Левніков.

ФК Динамо

Коментарі ()