Головне

Тренер "Базеля" порівняв "Шахтар" зі "Спартаком"

16.09.2008 13:03 322 0
Наставник швейцарського "Базеля" Крістіан Гросс напередодні зустрічі з донецьким "Шахтарем" у стартовому матчі групового етапу Ліги чемпіонів, порівняв своїх майбутніх суперників з московським "Спартаком".

У сезоні 2002/03 після перемоги над московським "Спартаком" у стартовому матчі на "Санкт-Якоб Парк" базельці подолали бар'єр першого групового етапу і пробилися в число 16 найсильніших клубів Ліги чемпіонів.

- Думки про "Спартак" мене заcпокоюють, - наводить слова 54-річного фахівця офіційний сайт УЄФА. - Ми повинні бути мудрими і проявити чимало хоробрості, адже саме ці якості будуть головними у вівторок. Не слід задаватися - необхідно залишатися реалістами. "Шахтар" зазнає натиску, а значить у нас будуть моменти, які треба постаратися реалізувати. Щоб заробити хоч якісь очки, нам знадобиться видати серію із шести гарних матчів. Це буде складно. Швидкості в Лізі чемпіонів набагато вище, простору менше, а загальний рівень суттєво відрізняється від того, що ми бачимо в чемпіонаті Швейцарії. Але й у таких умовах у нас будуть шанси на успіх, нехай навіть, вони не занадто великі.

www.sportbox.ru

Коментарі ()