Головне

Капітан "Шахтаря" не вважає українців фаворитами групи

16.09.2008 12:15 392 0
Хавбек збірної Хорватії Даріо Срна прокоментував поразку від Англії (1:4) у відбірковому матчі ЧМ-2010, а також підкреслив, що головними претендентами на вихід з групи будуть саме дві ці команди.

"А ви хотіли, щоб ми утретє поспіль виграли у родоначальників футболу, якщо рахувати два матчі відбіркового циклу Євро-2008? Не думаю, що подібне комусь вдавалося. Не знаю, повірите мені чи ні, але рахунок вийшов не по грі. Вона була приблизно рівною. У першому таймі англійцям двічі пощастило винести м'яч із лінії своїх воріт, а потім забити гол Плетікосі.

Ну, а коли Хорватія залишилася в меншості, Англія довела, що у неї дуже багато добрих гравців, щоб цим не скористатися. Я вже не говорю про Фабіо Капелло, одного з кращих тренерів у світі. Добре, що все це сталося на початку турніру, коли є достатньо часу для роботи над помилками.

Втім, не думаю, що наша поразка якось змінило розклад сил у відбірковій групі. Один з помічників Славена Біліча їздив на матч до Львова, і потім розповідав, що білоруси виглядали сильніше за українців і програли абсолютно випадково. Вважати Казахстан серйозним суперником складно, тому важко було собі уявити, що Україна з ним не впорається.

У жовтні зійдемося з українцями у Харкові - це буде ключовий матч сезону для обох збірних. Особливо для збірної Хорватії - нам тепер потрібно наздоганяти англійців. Україну, чесно кажучи, фаворитом групи не вважаю. Якщо дивитися на речі реально, то фаворитами в нашій групі можна вважати лише дві збірні - Англію і Хорватію", - підсумував Срна в інтерв'ю "Спорт-Экспресс".

Коментарі ()