Головне

Суркіс: Шевченко визнає, що перехід у "Челсі" був великою помилкою

16.09.2008 10:46 410 0
Президент федерації футболу України Григорій Суркіс поділився своєю думкою щодо переходу капітана національної команди - Андрія Шевченка у "Мілан":

"Поза всяким сумнівом, Шевченко піде на користь перехід до "Мілану". Я йому і раніше про це говорив, та і сам Андрій сьогодні визнає, що його перехід у "Челсі" на піку своєї кар'єри був великою помилкою. У будь-якого футболіста в одному клубі за збігом обставин може все виходити, а в іншому - нічого. І таких прикладів десятки.

Дуже сподіваюся, що, повернувшись до "Мілану", як до другого рідного дому, Андрій відновить свій морально-психологічний стан, знайде фізичні кондиції, заспокоїться і почне нас радувати своїми голами. Але при цьому бажано, щоб "россонері" не зустрічалися з українськими командами, щоб наше серце не рвалося на частини.

Я б не хотів відводити Шевченка роль рятівника в збірній України. Рятувальники повинні надавати допомогу тому, хто її потребує. Коли виникає надзвичайна ситуація, її ліквідовують люди в рамках своєї професії. Андрій - нормальний досвідчений гравець, що відбувся як людина і як футболіст. Він вийшов за п'ятнадцять хвилин до кінця матчу і зробив те, що від нього було потрібно.

Зверніть увагу, як він став нагнітати ситуацію біля воріт білорусів. Все це разом узяте і призвело до того моменту, який вилився в пенальті. Йому необхідно набрати лише фізичні кондиції - футбольна злість і майстерність у Шевченка є," - наводить слова глави ФФУ "Спорт-Вікенд".

Коментарі ()