Головне

Анатолій Тимощук: До початку матчів шанси рівні

16.09.2008 10:38 423 0
Капітан "Зеніта" Анатолій Тимощук поділився думками щодо того, що необхідно пітерській команді для успішного виступу в Лізі чемпіонів.

"Дебютував в Лізі з "Шахтарем" 8 років тому. Тоді це також був дебютний сезон в ній для моєї команди. Для "Зеніта", який теж вперше виступатиме в Лізі, це новий етап в розвитку клубу, і ми, футболісти, маємо вирішувати нові завдання.

На мій погляд, нам дісталася одна з найсильніших груп. До початку матчів шанси рівні, нам треба з максимальною концентрацією поставитися до підготовки і гри проти кожного суперника. Докладемо максимум зусиль, щоб вийти з групи, але не прогнози, а гра розставить команди в таблиці.

По можливості прагну стежити за провідними європейськими чемпіонатами, до того ж в серії А мені більше за інші імпонує гра "Ювентуса". Команда добре укомплектована, з великою історією, ставить перед собою високі завдання. А оскільки в Лізі чемпіонів Турін виступить після історії з вильотом в серію В, додаткову мотивацію гравцям не буде потрібно шукати.

Для успішного виступу "Зеніту" перш за все необхідні дисципліна, організація гри і висока самовіддача. Плюс концентрація при оборонних діях протягом всього часу матчу.

Завжди цікаво зустрітися з новими суперниками, отримати новий досвід, а проти "Ювентуса" і "Реала" мені раніше грати не доводилося. Напевно, виділив би матч з іспанцями, в якому ми дебютуємо на "Петровському" в Лізі чемпіонів. До того ж з нинішнім головним тренером мадридців разом працювали в "Шахтарі", - сказав Тимощук в інтерв'ю Спорт-Экспресс.

Коментарі ()