Головне

Тренер "Базеля": Гравці і тренер "Шахтаря" зараз перебувають під тиском

16.09.2008 10:08 231 0
Головний тренер сьогоднішніх суперників донецького "Шахтаря" швейцарського "Базеля" Крістіан Гросс знає про проблеми команди Луческу:

"Нарешті ми прошли кваліфікацію, і тепер ми у групі - це все результат нашої командної злагодженості, а також індивідуального класу виконавців. Тепер нас чекають матчі з трьома сильними клубами, в яких "Базелю" необхідно буде набирати очки. Чомусь мені здається, що всі команди постараються у нас узяти відразу шість очок".

"Не зважаючи на досить сильну групу, ми постараємося зачепитися за будь-яку можливість. Перед нами поставлено завдання - вийти в єврокубкову весну, тобто, як мінімум посісти третій рядок у нашій групі. Перед матчем з "Шахтарем" ми далекі від ейфорії, швидше, ми налаштовані реалістично.

Ми немало спостерігали за донецькою командою. У неї хороший склад з кваліфікованих гравців, розбавлений талановитими бразильськими чарівниками м'яча і дуже досвідченим тренером. Ми знаємо, що в своєму чемпіонаті "Шахтар" зараз зовсім не блищить, і після семи турів перебуває всього лише на одинадцятій сходинці з відставанням в одинадцять же очок від лідера. Отже, гравці і тренер зараз перебувають під тиском, що може зіграти нам на руку.

Тепер про нашу команду - Іван Ергіч участі взяти не зможе, це одноначно. Його замінять Маркос Гелаберт або Джон Гьясула, цього я поки що не вирішив. Вихід Марко Штреллера також під питанням - швидше за все, він не з'явиться, оскільки лише нещодавно приїхав з "молодіжки". Відразу навантажувати Марко Лігою Чемпіонів буде дуже ризиковано. Ерен Дердійок ще не готовий. Через дві жовті картки не зіграє Бехран Сафарі, у "старті" його замінить Ронні Ходель", цитує Гросса офіційний сайт "Базеля".

terrikon.dn.ua

Коментарі ()