Головне

Луческу спростовує своє можливе звільнення

16.09.2008 08:39 500 0
Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу напередодні стартового матчу групового етапу Ліги Чемпіонів називав чутки щодо свого можливого звільнення "вигадками журналістів" та докоряє гравцям команди за помилки у чемпіонаті України:

"Я до цього звик. Інформація виходить лише від журналістів, я не звертаю уваги на це. Завжди, коли команда грає з поганим результатом, починається тиск з боку преси. З'являється інформація, яка далека від реальності. Природно, це не дуже приємна ситуація, вона не покращує стосунки між тренером і уболівальниками, гравцями. Але це частина нашої кар'єри, намагатимемося через цей момент пройти.

Ми виграли три титули торік, увійшли до групового турніру Ліги Чемпіонів. Плюс у нас з'явилася ціла група новачків, яких потрібно було перевірити в справі. У якійсь мірі ми цим ризикували. У всіх іграх чемпіонату ми мали повну перевагу, але індивідуальні помилки призводили до того, що команда втрачала очки. І помилялися гравці, які мають достатньо досвіду: Кучер, Левандовскі, Рац і Шевчук.

Але подивіться, що твориться в Європі. Команди, які торік вигравали чемпіонати, зараз не дуже добре стартували. Я вірю, що "Шахтар" зможе здолати цей складний момент і повернутися на перший план українського футболу. У якійсь мірі я не чекав, що реакція буде такою негативною".

Коментарі ()