Головне

Тренер "Базеля" вважає, що матч з "Шахтарем" буде украй важким

14.09.2008 10:43 245 0

Крістіан Гросс, головний тренер "Базеля", поділився з пресою своїми враженнями про матч "Базель" - "Люцерн" , у якому перемогу святкувала його команда, а також торкнувся майбутнього матчу Ліги Чемпіонів з донецьким "Шахтарем".

- Я дуже задоволений тим, як ми завершили першу чверть національної першості (після дев'яти матчів у "Базеля" 24 очки - прим. авт.), радує, що ми накопичили очковий гандикап від переслідуючої нас команди. Що ж до гри - перші 20-25 хвилин були хороші. Наш форвард Орхан Мустафі непогано діяв на вістрі атаки.

Потім ми дещо віддали ініціативу "Люцерну", але з другим голом доля матчу була вирішена. Хоча, у цілому, гра видалася важкою і напруженим. Ми продемонстрували непогану командну взаємодію, особливо порадував своєю активністю атакуючий півзахисник Юрген Гьясула.

У вівторок нас чекає матч з донецьким "Шахтарем", дуже сильною українською командою. У "Шахтаря" багато гравців, які виступають за свої національні збірні. Думаю, матч буде украй важким. Але ми підготуємося до нього, і у вівторок штурмуватимемо ворота суперника відразу в декількох напрямах. Ми вже готуємося, - передає слова Крістіана Гросса офіційний сайт "Базеля".

terrikon.dn.ua

Коментарі ()