Головне

Лужний: "Молодим хлопцям потрібно дати шанс показати себе"

14.09.2008 10:11 319 0

Олег Лужний, тренер "Динамо" після матчу з "Олкомом":

- Як оціните гру "Олкому"?

- Чесно кажучи, мені команда дуже сподобалася, особливо в перші хвилини гри. У суперника були два шанси забити м'яч у наші ворота. Спочатку, коли футболіст вийшов віч-на-віч з Шовковським, а потім один з гравців добре пробивав головою. "Олком" - організована команда, непогано готова фізично. У неї є хороша перспектива.

- Тобто, хтось ще з місцевих вихованців, окрім Хачеріді, може опинитися в "Динамо"?


- Все можливо.

- До речі, як справи у Євгена в "Динамо"? Чому його сьогодні тримали до початку другого тайму?

- Просто на такому рівні він ще ніколи не грав. Коли футболіст приходить з першої ліги, відразу його ніколи не ставлять в основний склад, а потихеньку підпускають до першої команди. Потрібно дати гравцю можливість вийти на заміну в матчах із слабкішими командами. Але прогрес у нього хороший. Мені Женя подобається, думаю, у майбутньому з нього вийде дуже хороший футболіст.

- Коли Юрій Сьомін виїжджав до Англії проглядати матч "Арсеналу", йому не хотілося у двох місцях бути одночасно?

- Це питання потрібно поставити Юрію Павловичу. Звичайно, він переживав за команду, він же головний тренер.

- Чи важко було зібрати склад на цей матч? Багато футболістів знаходилися в розташуванні своїх збірних, деякі були травмовані.

- Ви ж бачите, що сьогодні грали ті, хто не задіяний у своїх збірних. Тільки Кравець і Морозюк виступали за молодіжну команду. Всі інші тренувалися з нами.

- Декілька слів про дебют Білали.


- Молодих гравців потрібно підпускати до "основи". У яких же матчах це робити, якщо не сьогодні? Те ж саме стосується і Хачеріді. Молодим хлопцям потрібно дати шанс показати себе.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()