Головне

Чемпіонат Англії. "Ліверпуль" - "МЮ". Ван дер Сар Брауну: "На табло напишуть наші імена"

13.09.2008 16:50 540 0

"Ліверпуль" - "Манчестер Юнайтед" 2:1 (1:1)

Голи: 0:1 - Тевез (3), 1:1 - Ван дер Сар-Браун (26 аг), 2:1 - Бабел (77)

Попередження: Відіч (80), Нані (81)

Вилучення: Відіч (90)

"Ліверпуль": Рейна, Арбелоа, Шкртел, Каррагер, Фабіо Ауреліо, Бенаюн (Джеррард, 68), Хабі Алонсо, Маскерано (Хююпяя, 88), Рієра (Бабел, 71), Кін, Кайт

"Манчестер": Ван дер Сар, Браун, Відіч, Фердінанд, Евра, Каррік (Гіггз, 46), Андерсон (Нані, 79), Скоулз (Харгрівз, 65), Тевез, Руні, Бербатов

Боротьба Маскерано і Тевеза Фото АР

Матч для господарів поля розпочався приголомшливо. Бербатов отримав м'яч у зоні правого інсайду, ввійшов у штрафний майданчик і відкотив наліво на вільного Тевеза, якого ніхто з оборонців мерсисайдців не тримав. Удар у лівий кут від Рейни - 0:1. Виймайте!

На 12-ій хвилині непоганий шанс зрівняти рахунок мав Дірк Кайт, але його удар після кутового (кутовий, до речі, арбітр назначив випадково) на лінії воріт відбив дер Сар. А от на 26-ій хвилині рівним рахунок зробили самі манкуніанці. Алонсо здалеку пробив по воротах "МЮ", м'яч влучив у захисника і відскочив майже у воротарський майданчик. Ван дер Сар побіг на цей відскок (навіщо? ситуацію контролював Браун, який був ближче до м'яча) і кулаком вибив м'яч точнісінько в ногу Брауну, від якого і закотився у пусті ворота "Манчестеру". Автогол імені Сара-Брауна.

До кінця першого тайму ініціативою володів "Ліверпуль", але до небезпечних моментів справа так і не дійшла.

У другому таймі моментів було у обох команд майже порівну, але забити змогли господарі. Гіггз задумався з м'ячем вибивати самому його зі штрафної чи надати таке право колезі і його тут же обікрав Маскерано, Кайт підхопив і відпасував у центр штрафної, де сам-самісінький був Бабел, який 5 хвилин тому тільки вийшов на поле. Точний удар і 2:1 - вольова перемога "Ліверу".

У кінці матчу з нервами погано стало у Відіча, який на всьому ходу врізав Алонсо ліктем у лице. За що негайно побачив перед собою жовту карку, яка стала другою для нього і останні 3 компенсовані хвилини гості дограли у меншості.

Коментарі ()