Головне

Близнюк: На жаль, "Шахтар" сьогодні виявився сильніше

12.09.2008 21:59 514 0
Виконуючий обов'язки головного тренера "Іллічівця" Ілля Близнюк на післяматчевому спілкуванні з журналістами побажав "Шахтареві" успіхів у Лізі чемпіонів.

- Сьогодні мій дебют як виконуючий обов'язок головного тренера команди. Ми з помічниками спробували створити в колективі невимушену творчу, робочу атмосферу. Віриться, що така атмосфера буде тільки допомагати команді в подальших іграх. Зараз керівництво поставило перед нами тільки одну задачу - залишити зону вильоту чемпіонату України.

У сьогоднішній грі мене порадувала самовіддача футболістів, їхнє відношення до кожного конкретного епізоду. На жаль, "Шахтар" сьогодні виявився сильніше. У донецького клубу незабаром двобій у Лізі чемпіонів, хотілося б побажати їм удачі в цьому турнірі.

- Скажіть, чим була викликана швидка заміна?

- Те, що ми вимагали від Корреа на передматчевій установці, на жаль, він не виконував. Тому в середині поля потрібно було термінове щось змінювати. Хоча Кашевськи тільки сьогодні прибув у розташування команди після матчу збірної. Ми планували випустити його на другий тайм, щоб надати йому ігрову практику. Але довелося внести корективи вже по ходу гри.

- Усі три м'ячі забивалися з центральної зони, голкіпера просто розстрілювали. Які ви бачите способи посилення центра оборони?

- Посилення гри в захисті я бачу тільки в роботі. У нас досить людей, що можуть зіграти на цій позиції. До календарної гри із запорізьким "Металургом" ще є час. Будемо вносити корективи, буде розбір, буде зазначено на помилки. Розберемо, як діяти в конкретних епізодах на конкретних позиціях. Це вже наші внутрішні речі.

- Вихід Ігоря Тищенко означає, що ви будете більше довіряти молодим футболістам?

- Ну, природно. Якщо футболіст прогресує, це піде тільки на користь команді. Тим більше, він вихованець маріупольського футболу. Хотілося б, щоб молоді хлопці розкривалися, була здорова конкуренція. Я вважаю, що для свого дебюту він зіграв добре.

ФК "Шахтар"
Коментарі ()