Головне

Луческу: Я попрошу тренерів збірних уважно відноситися до відновлення футболістів

12.09.2008 21:52 368 0
Мірча Луческу прокоментував кубковий матч з "Іллічівцем".

- Специфічна кубкова гра сьогодні вийшла. Природно, обидві команди хотіли виграти і пройти далі. Це була відкрита гра, ніхто не відсиджувався в обороні. Думаю, ми більше заслужили прохід у подальший раунд Кубка України. За організацією гри ми мали повну перевагу. Ну, і, звичайно, позначилася індивідуальна майстерність гравців "Шахтаря".

Це важлива в психологічному плані перемога перед грою з "Базелем". Напевно, я був прав, що використовував сьогодні гравців, що готувалися до гри в Донецьку, а не виступали за національні збірні. Гарна підготовка була протягом цих двох тижнів. Футболісти цілком сконцентрувалися на цій грі. Часто буває, що гравець повертається з табору збірної, але відразу не може переключитися на клубні справи, і виникають проблеми. Думаю, я попрошу тренерів збірних уважно відноситися до відновлення футболістів. Було б логічніше дати можливість після ігор їм відновитися і тільки потім вилітати назад.

Дуже важливо, щоб професійні футболісти після матчів спочатку відновилися, а потім приїжджали назад. Нашим гравцям було складно, усі вони скаржилися, що переліт відразу після гри дався їм складно. І тільки до понеділка я чекаю, щоб вони цілком відновилися. Будемо сподіватися, що наш складний початок і невдачі залишилася в минулому. Спробуємо в наступних іграх показувати такий же футбол, як сьогодні.

Що стосується "Іллічівця", вони грали, як і потрібно грати кубкову зустріч. Не закривалися, хотіли пройти далі, але в них не вийшло. Це гарна команда, я думаю, вона не заслуговує знаходитися на тім місці в турнірній таблиці, де перебуває зараз. Бажаю, щоб скоріше вирішилися їхні проблеми в чемпіонаті і команда почала набирати очки.

- Ви дали відпочити збірникам, але, проте, поставили у ворота П`ятова.

- Пя`тов не бігає, коли грає. Він не отримує навіть 10 % від того навантаження, що несуть польові гравці. Тому і вирішили його сьогодні задіяти. Він грав, тому що ми намагаємося готувати його до "Базеля".

ФК Шахтар

Коментарі ()