Головне

Лаудруп офіційно став тренером "Спартака"

12.09.2008 14:07 233 0

Генеральний директор московського "Спартака" Валерій Карпін сьогодні офіційно представив датчанина Мікаеля Лаудрупа як нового головного тренера клубу. На цій посаді він змінив Станіслава Черчесова, звільненого через незадовільні результати команди.

Контракт з Лаудрупом розрахований на півтора роки.

Дебют 44-річного данського фахівця у "Спартаку" відбудеться в суботу в матчі 21-го туру чемпіонату російської прем'єр-ліги з "Москвою".

Ігрову кар'єру Лаудруп почав в датському "Брондбю". Він виступав також у складі італійських "Ювентуса" і "Лаціо", іспанських "Барселони", з якою виграв Лігу чемпіонів у 1992-му, і "Реалу". За збірну Данії Лаудруп провів 104 матчі і забив 37 голів.

Завершивши  кар'єру гравця в голандському "Аяксі" в 1998 році, він відразу перейшов на тренерську роботу, а згодом очолив свій рідний клуб. У 2007-му Лаудруп став головним тренером іспанського "Хетафе", який вивів у чвертьфінал Кубка УЄФА і фінал Кубку Іспанії.

Помічниками Лаудрупа в "Спартаку" будуть його співвітчизник 44-річний Ерік Ларсен, який працював на аналогічній посаді в "Брондбю" і "Хетафе", а також Ігор Ледяхов, який до цього виконував обов'язки головного тренера.

sportbox.ru

Коментарі ()