Головне

Ахметов веде переговори з Терімом?

12.09.2008 12:12 543 0

Як стверджує газета "Жизнь как она єсть", президент донецького "Шахтера" Рінат Ахметов вже щосили веде переговори з турецьким фахівцем Фатіхом Терімом, під керівництвом якого збірна Туреччини на минулому Євро-2008 продемонструвала феєричну гру і зайняла третє місце.

- Терім став би для нас справжньою знахідкою, - повідомляє "Життя" з посиланням на анонімне джерело в донецькому клубі. - Такий тренер швидко б навів лад ув команді. На жаль, зараз гравцям не вистачає взаєморозуміння на полі, і вони не показують красивий футбол. Напевно, турецький фахівець погодиться на пропозицію Ахметова і таки очолить "гірників".

Якщо турецький коуч очолить клуб, то він буде одним з самих високооплачуваних тренерів Європи.

- Ахметов готовий дати йому удвічі більшу зарплату, ніж у Мірчі Луческу, і платити 500 тисяч доларів на місяць. Заради досягнення поставленої мети Рінат Леонідович не пошкодує грошей.

У Донецьку вже поширюються чутки, що матч Ліги Чемпіонів проти іспанської "Барселони" стане останнім для румуна. У день гри свій день народження відсвяткує президент клубу і якщо не буде результату, то скоріше за все він і вижене Містера.

До речі, тренера "Шахтаря" сватають в збірну Румунії і в турецький "Галатасарай".

newsru.ua

Коментарі ()