Головне

Біліч залишиться на своїй посаді навіть у разі поразки від України

12.09.2008 08:35 348 0
Президент Хорватського футбольного Союзу Влатко Марковичу приходиться другий раз за кілька днів заявляти про те, що Славен Біліч залишиться на посаді тренера національної збірної до 2010 року. Спочатку йому приходилося cпростовувати чутки про відхід Біліча в англійський "Вест Хем", а тепер після домашнього розгрому від англійців - 1:4.

- Англійці продемонстрували не тільки прекрасний індивідуальний рівень, але і відмінну тактику. Капелло був присутнім на чотирьох-п'ятьох матчах нашої команди, - відзначив Маркович. - Його команда відмінно підготувалася проти нас. Він знав абсолютно все, був на кожної нашій грі на чемпіонаті Європи. Після 90 хвилин було зрозуміло, що результат був не випадковим і не міг бути для нас більш сприятливим.

- Рахунок по грі, хоча і не зовсім реальний. Це була одна із найбільш слабких ігор нашої національної збірної і я розумію, що не маю права обговорювати команду. Жодного слова!

- Що буде, якщо збірна програє в Харкові?

- Будь-який результат не закінчиться скандалом! У всього тренерського штабу професійний дворічний контракт, і вони відроблять його до кінця. Ще учора вони всі були боги, особливо Біліч, і вони залишилися богами. Ми цілком їм довіряємо, весь Виконавчий комітет ХФС.

www.terrikon.dn.ua

Коментарі ()