Головне

Тимощука образили зображенням в трико в Росії. ФОТО

11.09.2008 21:16 387 0
Капітан "Зеніта" Анатолій Тимощук поділився своєю думкою про те, що найближчий місяць Санкт-Петербург будуть прикрашати бігборди "Тимощук. Молниеносный", відзначивши, що при створенні коміксу автори не консультувалися з ним.

Зі мною ніхто не консультувався, що є порушенням діючих домовленостей між мною і "Зенітом". Адже клуб приймав на себе зобов'язання погоджувати розміщення і зображення на будь-яких носіях.

 

Зрозуміло, свою згоду виставляти привселюдно таку карикатуру на себе я не давав. Вважаю, своє зображення з купою м'язів і в трико - образливим. При такому виконанні, з таким же успіхом подібну акцію можна було б розглядати як покарання для... найгіршого гравця. Такі картинки стануть "антимотивацією" для деяких футболістів, що не захочуть висіти на бігбордах у лосинах, із приліпленими м'язами.

Звичайно, усе має своє місце. Можливо, ця ідея, виглядала б непогано в книгах для малят, але на вулицях культурної столиці виглядає глумливо. Це моя особиста думка", - сказав Тимощук в інтерв'ю виданню "90 хвилин".

www.championat.ru

Коментарі ()