Головне

Лігу чемпіонів покажуть ТРК "Україна" та "Перший національний"

11.09.2008 13:43 542 0
Матчі Ліги чемпіонів сезону 2008/09 покажуть телеканали "Україна" і "Перший національний". Вони досягли відповідних домовленостей з телекомпанією "Повєрхность", що володіє правами на трансляцію турніру на території України.

Президент НПО "Повєрхнность" Віктор Самойленко відзначив, що питання про трансляцію зустрічей віце-чемпіона - "Динамо" - практично вирішене з Національною телекомпанією України (НТКУ), що буде них показувати на "Першому каналі".

"Усі розбіжності улагоджені, але контракт не може вважатися дійсним, поки не буде проведена оплата",- сказав президент "Повєрхності". Президент НТКУ Василь Ілащук підтвердив цю інформацію. "Ми поки юридично не можемо оформити угоду, тому що на даний момент у НТКУ анульовані коди оплати. До 10 вересня усі проблеми з купівлею прав повинні бути вирішені",- заявив він.

Як відзначив Самойленко, на трансляцію зустрічей Ліги чемпіонів у загальнонаціональній мережі претендували також телекомпанії ICTV і "1+1".

У мережі платного телебачення всі матчі Ліги чемпіонів знову покажуть телеканали компанії "Повєрхность" - "Спорт-1", "Спорт-2", "Спорт-3" і "Спорт-4". Однак з 1 жовтня вони не будуть транслюватися в кабельній мережі, а будуть продаватися в спеціальному супутниковому пакеті, права на перегляд програм якого потрібно буде купувати окремо.

www.kommersant.ua

Коментарі ()