Головне

Гравець київського "Динамо" виправданий. За кермом пиячив не він, а його брат

09.09.2008 15:08 320 0
Інформація про те, що півзахисник київського "Динамо" Роман Єременко відрахований зі збірної Фінляндії, не відповідає дійсності.

Новобранець "Динамо" у розташуванні фінської збірної готується до відбркового матчу ЧС-2010 зі збірною Німеччини, що відбудеться в найближче середу. Про це в телефонній розмові прес-службі "Динамо" повідомив футбольний агент Романа - Марк Трабуккі. Пан Трабуккі також наполегливо закликав журналістів не відволікати від тренувального процесу свого підопічного, котрий налаштовується на один з головних матчів у своїй кар'єрі.

Нагадаємо, раніше на сторінках німецького Kicker повідомлялося, що причиною відрахування стала нібито затримка футболіста поліцією в п'яному виді за кермом автомобіля. "Роман не уміє водити автомобіль і не має прав водія, - заявив пан Трабуккі. - Очевидно, журналіст видання переплутав двох братів. Насправді мова йде про Олексія Єременка, старшого брата Романа.

Дійсно, півзахисник "Сатурна" улітку поточного року залучався до товариських матчів збірної Фінляндії, але був затриманий поліцією, а згодом і засуджений до умовного тюремного ув'язнення терміном на 40 днів за водіння машини в нетверезому стані. Рішення виключити зі збірної футболіста Єременка - це реакція головного тренера фінської збірної Стюарта Бакстера відносно Олексія. І кращим спростуванням інформації Kicker буде участь Романа Єременка в завтрашньому матчі", - підсумував агент футболіста.

Коментарі ()