Головне

Станіслав Богуш: "Я розумію, що "Динамо" – сильний клуб"

09.09.2008 08:45 647 0
Станіслав Богуш: "Я розумію, що "Динамо" – сильний клуб"

Кореспондент офіційного клубного сайту вирішив дізнатися, як Станіслав звикає до нової обстановки і чим займається в той час, коли грають національні збірні:

- Нас, воротарів, зібрали на день раніше, ніж польових гравців. У п'ятницю ввечері провели тренування із Сергієм Краковським, а наступного дня до нас приєдналася решта хлопців. Спочатку проводили по два тренування на день, потім одне. До ігрового циклу готуємося в звичному режимі.

- Встигли звикнути до нового колективу, стати "своїм"?

- Сподіваюся, що так. Звичайно, з часом до нових людей "притираєшся". Потихеньку звикаю, нормально з усіма спілкуюся.

- Партнерів уже краще знаєте, ніж суперника, як було у вашому першому матчі проти запорізького "Металурга"?

- Так, це відчуття приходить. Все ж таки, я місяць провів із командою. Сподіваюся, що період адаптації вже закінчився.

- Хто ваш сусід по кімнаті? З ким більше за всіх спілкуєтеся?

- Живу з Євгеном Хачеріді. До речі, моїм земляком – він родом з Мелітополя, я із Запоріжжя. Колись він у Запоріжжі грав, потім у Луцьку був, звідки і потрапив до "Динамо". В основному, спілкуюся з ним, оскільки Женя також живе на базі, хоча у нього є квартира в місті. Також дружні стосунки підтримую з Ромою Єременком. Він виїхав виступати за національну збірну, а до цього теж на базі мешкав.

- Питання із житлом ще не вирішили?

- У квартиру потрібно завезти меблі, тому з переїздом доведеться трошки зачекати.

- З якими складнощами довелося зіткнутися?


- Їх не було. Просто потрібно було звикнути до певних дрібниць, які відрізняються від устрою життя в Запоріжжі.

- Щось вас здивувало особливо?

- Чогось яскравого не пригадаю. Приємно здивувало, що тут можна поспати довше. Я не люблю рано вставати. В Запоріжжі о 8.00 розпочиналася зарядка, тому незалежно від того, ночуєш ти вдома або на базі, до цього часу маєш бути в строю. А в "Динамо" підйом о 10.00 ранку, можна виспатися (посміхається).

- Незебаром старт у груповому турнірі Ліги Чемпіонів. Вже думали про матч із "Арсеналом"?


- Про цей поєдинок будемо думати безпосередньо перед грою. Гадаю, тренер надасть нам певні напрацювання по супернику. А на вихідних доведеться провести кубковий матч із "Олкомом" в Мелітополі. Якщо заздалегідь багато думати про гру в Лізі Чемпіонів, можна й "перегоріти". А так, йде нормальний тренувальний процес Кожен розуміє, що матчі Ліги Чемпіонів – схожі на лакмусовий папірець. Головне, не треба боятися. Інтерес до цього поєдинку величезний, у тому числі і з мого боку. Позмагатися з таким суперником, як "Арсенал", хочеться кожному.

- Свої перші матчі в "Динамо" ви провели достатньо впевнено. Можете сказати, що задоволені своєю грою?

- Чесно кажучи, не на 100%. Я розумію, що "Динамо" – сильний клуб. У тому, що в трьох матчах чемпіонату України ми не пропустили жодного м'яча, заслуга всієї команди. Адже небезпечних моментів біля моїх воріт майже не було, їх можна перерахувати на пальцях однієї руки. Вся складність в тому й полягає, що моментів мало і завжди потрібно бути готовим врятувати команду.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()