Головне

"Карпати" переглядають двох гравців

05.09.2008 16:48 131 0

Завтра, 6 вересня, о 12.00 за київським часом основний склад "Карпат" проведе товариський матч проти одного з лідерів поточного угорського чемпіонату - команди "Залаегерсег" (ZTE). Про це повідомив Інформаційний центр ФК "Карпат".

У попередньому чемпіонаті своєї країни "Залаегерсег" посів 7-е місце.

9 липня цього року в Угорщині у рамках підготовки до нового сезону карпатівські дублери вже зустрічались з цією командою. Тоді поєдинок закінчився з рахунком 1:1, забитим м`ячем відзначився Володимир Бідловський.

Склад "Карпат" у тому матчі: Новак (Когут 46), Дурай, Кульпака, Гурський, Голодюк (Ґодвін 31), Женюх (Сворак 46), Гжеб, Зелінський, Богуновіч, Зеньов, Бідловський.

За словами спортивного директора "зелено-білих" Юрія Дячука-Ставицького у команді усі здорові й активно працюють. Вже практично відновився і капітан команди: «Сергій Пшеничних вже потрохи відходить від пошкодження і, мабуть, через день почне повноцінно працювати з командою».

Юрій Михайлович також повідомив, що на перегляді у тренувальному таборі команди перебувають двоє потенційних новачків. Обидва за амплуа - нападники. Ім'я одного з них, бразильця, спортивний директор клубу називати не став, інший - український форвард з російського клубу "Носта" (Новотроїцьк) Сергій Кузнецов.

"Носта" (генеральний директор клубу - Андрій Канчельскіс) після 29 матчів посідає шосту сходинку у турнірній таблиці першого дивізону чемпіонату Росії.

zik.com.ua

Коментарі ()