Головне

Даріо Срна: Нам соромно за нашу гру

01.09.2008 17:25 434 0

Капітан донецького "Шахтаря" поділився враженнями від виступів команди:

"Сьогодні такий момент, коли не можна мовчати. Зазвичай футболісти із задоволенням говорять після перемог, але не під час невдач. Вважаю, що це не правильно. Наші уболівальники повинні знати, що ми думаємо з приводу того, що відбувається з командою. Перш за все, скажу всім, хто любить "Шахтар", що нам соромно. Соромно за ту гру, яку ми показуємо останнім часом".

"Але якихось два місяці тому ця сама команда виграла все, що було можливе: Кубок країни, чемпіонат, Суперкубок, вийшла в Лігу чемпіонів. - продовжує гравець. - Це означає, що у нас хороші гравці, хороший тренер, авторитетний колектив. Але зараз... Зараз у "Шахтаря" настав складний період, ми жахливо граємо. За це я прошу вибачення у уболівальників як капітан команди, як футболіст".

"Попереду на "Шахтар" чекають складні матчі. Як тільки ми повернемося із збірних, буде кубкова зустріч з "Іллічівцем", потім матч Ліги чемпіонів з "Базелем" і так далі. Гравцям буде дуже важко. Нелегко доводиться і нашому тренерові Мірчі Луческу. - вважає "гірник". - Але ви повинні знати, що команда йому вірить. Все, що ми виграли в "Шахтарі", - все це було досягнуто разом з Луческу. Я обіцяю, що пройде десять днів, які ми будемо у збірних, ми повернемося, і все буде по-іншому. Уболівальники побачать той "Шахтар", який вони люблять і поважають".

Срна: "Я можу уявити, як зараз важко нашому президентуі. Рінат Ахметов - унікальна людина, яка робить все для гравців, для "Шахтаря", для любителів футболу. Ми його дуже образили своїми невдачами, а він заслуговує бачити свою команду переможцем. Прошу його пробачити нас. Все, що ми зробили не так, виправимо на полі під час гри.  Нам треба лише трохи часу. Хай уболівальники наберуться трохи терпіння і підтримають нас. Разом ми впораємося з нашими складнощами".

Коментарі ()