Головне

Одинадцять гравців київського "Динамо" викликані у національні збірні

01.09.2008 17:16 325 0

Одинадцять гравців "Динамо" викликано до національних збірних своїх країн для підготовки до матчів відбіркового турніру Кубка світу 2010 року.

Головний тренер національної збірної України Олексій Михайличенко в двох стартових матчах відбіркового циклу КС-2010 проти команд Білорусі (6 вересня, Львів) і Казахстану (10 вересня, Алмати) має намір задіювати воротаря Олександра Шовковського, захисників Тараса Михалика і Андрія Несмачного, нападника Артема Мілевського.

Суперник України по відбірковій групі, збірна Хорватії, зустрінеться з Казахстаном і Англією. В складі хорватів півзахисник Огнєн Вукоєвич.

У Хельсінки зіграють Фінляндія і Німеччина. Новоспечений динамівець Роман Єременко викликаний до збірної країни лісів і озер.

Капітан збірної Узбекистану Максим Шацьких покликаний допомогти команді в поєдинках проти Катару й Австралії.

Численне представництво динамівців на "чорному" континенті. По одному матчу в кваліфікації Кубка світу за свої збірні можуть зіграти Ісмаель Бангура (Гвінея), Папе Діакате (Сенегал), Бадр Ель Каддурі (Марокко) і Айїла Юссуф (Нігерія). На найкращого бомбардира "Динамо" в серпні Ісмаеля Бангура очікує вояж до неспокійного Зімбабве. До речі, переліт з Парижа, де базується збірна Гвінеї, в Хараре триватиме близько 12 годин.

Старший тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко для підготовки до завершального матчу групового етапу відбіркового циклу Євро-2009 (U-21) проти чеських однолітків, який відбудеться 9 вересня в містечку Ухерське Градишце, запросив на тренувальний збір п'ятеро представників "Динамо". Це воротар Олександр Рибка, захисники Олег Допілка й Андрій Фартушняк, півзахисник Микола Морозюк і нападник Артем Кравець. Також до розташування молодіжної збірної викликані півзахисник Денис Олійник і нападник Володимир Лисенко, які належать "Динамо", але виступають на правах оренди за "Арсенал".

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Коментарі ()